Hlavní obsah

TV Tipsport: Oktagon 28 v Praze! Komu věří Mach, Dvořák a Rony?

MMA organizace Oktagon servíruje o víkendu další atraktivní souboje. V sobotu 25. září se v Praze uskuteční Oktagon 28 a bude se na co dívat. Jedním z taháků večera bude fight legendárního Petra Knížete ve welterové váze proti Kaiko Britovi.

Foto: Tipsport

TV Tipsport: Oktagon 28 v Praze! Komu věří Mach, Dvořák a Rony?

Článek

Tento nevyzpytatelný Brazilec a pětka své váhy touží po dalším úspěšném boji. Tušíte, kdo se bude radovat? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte zápasy pražského turnaje v přímých přenosech na TV Tipsport. Dáme vám hned 100 Kč na první sázky a dalších 150 Kč dostanete zdarma po dokončení registrace.

Hvězda komunity sázkařů Mach Muradov věří ve své analýze Petrovi: „Moc dobře ho znám, trénuju s ním. Ukončí to v 1., maximálně ve 2. kole," míní česko-uzbecký zápasník UFC. Oktagon 28 nabídne i parádní titulový střet. Jasná jednička polotěžké váhy Viktor Pešta si to rozdá s německým „Terminátorem“. Stephan Pütz patří k naprosté evropské špičce. V polotěžké a těžké váze nasbíral v různých organizacích dohromady dvanáct titulů šampiona. Zazáří i nyní nebo ho Pešta sejme? „Viktorovi tahle váha sedí, je v ní fakt silnej. Dá to,“ tuší Muradov.

Jiný borec bojující za nejprestižnější MMA organizaci světa David Dvořák to vidí opačně. Jde proti Peštovi! Nečeká ani zaváhání Peňáze a Kuzníka. Porážku favorizovaného Pešty pak předpokládá i slovenský fighter Oktagonu Rony Paradeiser. Necháte se inspirovat jejich prognózami? V sobotu budeme svědky i duelu ve střední váze Zdeněk Polívka – Eric Spicely, ve welterové se Christian Jungwirth utká s Andrejem Kalašnikem a v lehké váze změří síly Leo Brichta s Damienem Lapilusem. Poradí si český bijec se zkušeným Francouzem?

Abyste si mohli poprvé vsadit, musíte se zaregistrovat. Zvládnete to snadno z počítače i z mobilu. Jděte na tipsport.cz a použijte odkaz Registrace. Uveďte akční kód OKT28 a dostanete hned 100 Kč na první sázky. Pak můžete využívat všechny benefity největší komunity sázkařů. Nechte se inspirovat tikety a analýzami ostatních tipérů, diskutujte s nimi ve fóru. Sbírejte odměny v soutěžích, sledujte živě na TV Tipsport dechberoucí bitvy v Oktagonu, UFC a tisíce dalších sportovních přenosů.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete hned 100 Kč na první sázky a dalších 150 Kč po dokončení registrace.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.