Hlavní obsah

Bitva rivalů! Vyhrají Pardubice v Hradci? Sledujte na TV Tipsport

Jedním z taháků nedělního kola Tipsport extraligy je východočeské derby, ve kterém Hradec Králové změří síly s Pardubicemi. V minulé sezoně Dynamo na ledě soka nebodovalo. Zabere tentokrát?

Foto: Tipsport

Bitva rivalů! Vyhrají Pardubice v Hradci? Sledujte na TV Tipsport

Článek

Kousal a spol. nastříleli ve třech venkovních zápasech třináct gólů, nyní proti nim bude stát elitní defenzíva. V prvních pěti duelech inkasoval tým trenéra Martince jen osm branek. Co myslíte: Uvidíme alespoň šest zásahů? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání elitní české hokejové scény živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Kometa míří na led Sparty. V uplynulé sezoně zažili Müeller a spol. v Praze dvakrát drsný výprask a odjeli s porážkou o pět gólů (1:6 a 0:5). Schytají v neděli další debakl? Výrazný rozdíl mezi oběma týmy je v produktivitě. Zatímco hráči Brna dali v úvodních pěti utkáních jen třináct branek, sparťané skórovali hned dvaadvacetkrát. Hodně byl vidět hlavně švédský útočník Eric Thorell (5+4). Trefí se také proti Kometě? Vsaďte si!

Výborný vstup do sezony má za sebou Olomouc. V prvních třech střetnutích na svém ledě odjížděli Hanáci do kabiny pokaždé jako vítězové. Mladou Boleslav a Karlovy Vary porazili 3:2 po prodloužení a Plzeň vyklepli 4:1. Zkrotí Krejčí a spol. i Bílé Tygry? Liberci se poslední dva duely nepovedly. V Mladé Boleslavi padli Severočeši 1:2 a doma nezvládli souboj se Zlínem (3:4pp).

Litvínov se pokusí utnout sérii čtyř porážek. Soupeřem mu ale bude Plzeň, se kterou loni uhráli Chemici ve čtyřech zápasech jen bod. Rozeberou Indiáni zase severočeskou obranu? Bitva Kladna se Zlínem nabídne souboj týmů z chvostu tabulky. Uspějí Berani v Chomutově, nebo Jaromír Jágr povede Rytíře k vítězství? Rozhodněte na tiketech!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.