Hlavní obsah

České trio znovu v akci! Bude opět slavit?

Úvodní hrací den třem českým zástupcům v pohárech vyšel. Sparta v Evropské lize urvala bod v Kodani, v Konferenční lize Slavia doma přejela Union Berlín a Jablonec si překvapivě poradil s Kluží. Nyní čeká toto trio další porce zápasů.

Foto: Tipsport

České trio znovu v akci! Bude opět slavit?

Článek

Pikantní duel čeká borce v rudých dresech, kteří doma přivítají Glasgow Rangers. Skotskému soupeři přitom v loňském roce čelila Slavia, která ho v play off Evropské ligy s přehledem vyřadila. Severočeši míří na hřiště nizozemského Alkmaaru, který na úvod soutěže jen remizoval s Randers. A červenobílí? I ti vyrazí směr země tulipánů, konkrétně pak do Rotterdamu, kde změří síly s tamním Feyenoordem. Potěší své fanoušky i nyní získanými body? O tom rozhodněte na tiketech. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Sparta bude znovu bodovat!

„Letenští sice prohráli v Plzni a ztratili s Jabloncem, ale v poháru s Líšní a triumfem ve Zlíně to odčinili. Můj názor je, že ve skupině nakonec skončí na druhém místě za Lyonem. S Bröndby měla Sparta vyhrát, ale tam ještě doznívala poreprezentační krize. Očekávám spoustu faulů a vyhrocených situací. Pražané mají v týmu řadu skvělých hráčů, kteří by na Rangers měli stačit. Hodně bude záležet na tom, jak se vyspí obrana. Trefit by se mohl Hložek, ve Zlíně zazářil Pešek a něco čekám i od Karlssona,“ uvádí v analýze na vítězství Sparty v sázce bez remízy v kurzu 1,98 plantaznik456.

Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.