Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Probudí se Liberec a Litvínov? Sledujte na TV Tipsport!

Hokejisté Liberce se výsledkově zadrhli. V Tipsport extralize padli čtyřikrát v řadě a zřítili se na desáté místo. Naposledy dokonce vyfasovali debakl 2:7 v Třinci! Bílé Tygry sráží především nevýrazná ofenzíva. Severočeši během osmi kol vyprodukovali pouhých 16 branek.

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga: Probudí se Liberec a Litvínov? Sledujte na TV Tipsport!

Článek

Co myslíte, zmátoří se útok finalisty uplynulé sezony v pátek proti Pardubicím? Perníkáři zmákli tři z předchozích čtyř zápasů. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání elitní české hokejové soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Do solidní krize spadl Litvínov. Neuspěl šestkrát za sebou! V minulém duelu na stadionu vysoce favorizované Mladé Boleslavi ale fanoušci Chemiků mohli vidět jistý záblesk naděje na lepší zítřky. Hübl a spol. si odvezli bod za prohru 2:3 po nájezdech. Uloví něco i v dalším střetu? Vyzvou Kometu, na kterou mají docela příjemné vzpomínky. Posledních osm vzájemných bitev dotáhli minimálně do prodloužení. V pátek bude zajímavé sledovat i počínání první Bolky (čelí Hradci Králové) a rozjeté Sparty (představí se v Českých Budějovicích).

Chemici se chytí

Tipér cermik17 očekává smutek hokejistů Brna: „Litvínov sice tahá šestidílnou sérii porážek, ale není to tak, že by nestíhal. Ve většině těch zápasů byl herně lepším, střelecky aktivnějším mužstvem. Dělá však strašné individuální chyby a příliš se nedaří ani gólmanům. Nicméně… V úterý přišlo zlepšení, Verva urvala cenný bod z ledu lídra tabulky. Bruslařům byla minimálně vyrovnaným soupeřem. Věřím, že šňůru neúspěchů prolomí. Kometa je v současnosti průměrným týmem, spoléhá se jen na top lajnu se střelcem Muellerem.“

Necháte se inspirovat sázkařovou analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.