Hlavní obsah

Favoritům nevěřil. Spartě ano, ale málo. Lolopolo bere „jen“ 141 tisíc.

Uplynulá neděle na fotbalových trávnících přinesla velkou divočinu a divili se především jasní favorité. PSG ruplo na hřišti Rennes 0:2, Real Madrid nestačil v Barceloně na nováčka LaLigy Espanyol (1:2) a Bayern doma padl s Frankfurtem 1:2.

Foto: Tipsport

Favoritům nevěřil. Spartě ano, ale málo. Lolopolo bere „jen“ 141 tisíc.

Článek

Ovšem ne všichni smutnili. Překvapení tušil například sázkař lolopolo, kterému přistála na účtu parádní výhra 141 326 Kč. Dáváte také na tikety úspěchy outsiderů? Nechte se inspirovat, vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Tipér lolopolo, který za 386 Kč poslal do hry pět fotbalů, trefil porážky bílého baletu, pařížského velkoklubu a v Premier League očekával, že West Ham doma padne s Brentforem (1:2) a Tottenham zdolá Aston Villu (2:1). V momentě, kdy ho dělil od výhry 400 tisíc jediný krok, se rozhodl jít na jistotu.

Před derby pražských „S“, ve kterém očekával triumf Sparty, sáhl po cashoutu a shrábl zmiňovaných 141 tisíc Kč. Když ovšem nakonec rudí slavili, drbal si lolopolo hlavu. Mohl totiž být ještě o nějakých 260 tisíc bohatší.

O víkendu zaujala i Monika2656, která vsadila dvakrát po pěti tisících na Frankfurt v Mnichově, což jí vyneslo 250 500 korun! Slušná předtucha, co říkáte?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.