Hlavní obsah

Start NHL: Všechny zápasy exkluzivně na TV Tipsport!

Přípravné období v NHL vrcholí. Nový ročník se rozjede už ve středu 13. října. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte zámořskou soutěž v exkluzivních přímých přenosech na TV Tipsport. Tipsport je oficiálním partnerem NHL a od této sezony také jedinou sázkovkou, která vám nabídne zápasy top hokejové ligy živě. A to dokonce všechny!

Foto: Tipsport

Start NHL: Všechny zápasy exkluzivně na TV Tipsport!

Článek

Který tým přes léto nejvíce posílil? Nová esa odkryla komunita sázkařů.

Všechny zápasy NHL pouze u nás!Video: Tipsport

Do její kabiny vstoupili medvěd David Pastrňák a ďábel Tomáš Tatar! Prostřílí se bostonský Pasta k další Maurice Richard Trophy? Pomůže Tuna New Jersey do play off? Vsaďte si, sledujte všechna utkání na TV Tipsport a získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Za obhájce Stanley Cupu platí hokejisté Tampy Bay. Mužstvo Lightning křepčilo se stříbrným pohárem dokonce dvakrát v řadě, což je v moderní NHL výjimečná věc. Zkompletují Palát a spol. hattrick? Bookmakeři Tipsportu nejvíce oceňují kádr Colorada. Hned po Avalanche pasují do role největších adeptů na celkové vítězství Vegas a právě Bolts. Už teď můžete na svých tiketech rozhodnout i o tom, kdo v základní části ovládne jednotlivé divize a který klub uloví Prezidentskou trofej. Premiérový rok v NHL si pak odkroutí Seattle Kraken. Způsobí podobný rozruch, jaký se povedl Zlatým rytířům v roce 2018?

Senzace přijde z Floridy

Tipér Vojta55555 v analýze míní, že poslední výhru v sezoně trefí Panthers (s kurzem 20): „V útoku mají Aleksandra Barkova a Jonathana Huberdeaua. Ofenzivu navíc značně posílili. Už dříve přivedli Sama Bennetta, kterému to v Sunrise sedlo, a během letní pauzy přilákali skvělého Sama Reinharta z Buffala. A obrana? Po zranění se vrací Aaron Ekblad, jenž patří do úplné špičky beků v NHL. Zároveň věřím tomu, že se v brankovišti zvedne zatím ne tak přesvědčivý Sergej Bobrovskij. Na druhou stranu, Florida má talentovaného Spencera Knighta.“

Také půjdete proti favoritům?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.