Hlavní obsah

Tipsport extraliga: Kolik dá Sparta Zlínu gólů? Sledujte na TV Tipsport!

Srovnání výsledků Sparty a Zlína? Jako den a noc. Zatímco Pražané potvrzují v Tipsport extralize roli jednoho z největších kandidátů na Masarykův pohár, Berani hledají sami sebe. Moravané kotví na dně tabulky, během 13 zápasů zkompletovali pouhých pět bodů a stále čekají na premiérový triumf v základní hrací době. Zaskočí Řepíka a spol.?

Foto: Tipsport

Tipsport extraliga: Kolik dá Sparta Zlínu gólů? Sledujte na TV Tipsport!

Článek

Posledních pět vzájemných duelů patřilo borcům z hlavního města (5:1, 3:0, 6:4, 10:0 a 4:2). Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání elitní české hokejové soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Páteční program Tipsport extraligy nabídne i snahu Olomouce neztratit kontakt s nejlepšími čtyřmi týmy. Soupeře přitom nemá z kategorie „budí strach“. Litvínov ovládl jen dva z předchozích deseti střetů (porazil České Budějovice a Vítkovice, tedy ne úplné favority soutěže). I proto se bookmakeři Tipsportu přiklánějí k Moře, mužstvu s jednou z nejpevnějších obran – deset klání, 20 inkasovaných gólů. Moc branek navíc nepadá ani ve vzájemných duelech kohoutů s chemiky. V pěti z posledních sedmi zápasů jsme jich viděli maximálně čtyři.

Lvi se opět zakousnou

Vítěznou sérii se pokusí natáhnout Hradec Králové. V pátek vyzve Vítkovice. Co na to sázkařská komunita? Drtivá většina členů odmítá překvapení. Třeba Veronika3938: „Sázím jedničku. Východočeši nasbírali ve 12 startech 25 bodů a v tabulce jim patří druhé místo. Uspěli čtyřikrát v řadě. Vyzráli na lídra Tipsport extraligy z Mladé Boleslavi (2:0), Spartu (3:2 po nájezdech), Kometu (3:0) a minule vyhráli v Litvínově (4:3).“

Inspirujete se analýzou s kurzem 1,65?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.