Hlavní obsah

Potopí Sparta Žlutou ponorku? Tipér okrouhlicky si jde pro výhru 829 987 Kč!

Je tady odveta čtvrtfinále Evropské ligy a fotbalová Sparta se ve čtvrtek pokusí odvrátit vyřazení. Nebude to jednoduché. Většina sázkařů proto sází na Villarreal. Je mezi nimi i ranař okrouhlicky, který má políčeno na famózní výhru.

Foto: Sport.cz

Potopí Sparta Žlutou ponorku? Tipér okrouhlicky si jde pro výhru 829 987 Kč!

Článek

Spartu čeká jeden z nejtěžších mačů sezóny. Ze Španělska si dovezla prohru 1:2, která není beznadějná. Sice jde drtivá většina sázkařů proti domácím v kurzu 1,92:1, ale mezi dvě procenta sázkařů, kteří věří Spartě, patří i Jahoda65. Ten ve své analýze připomíná, že: „Villarreal je venku poloviční. Dokázal s problémy porazit jen slaboučký Minsk, jinak venku nevyhrál jediný zápas a tohle o něm platilo už v minulých sezónách, kdy prohrál např. na půdě Odense či Curychu." Na výhru domácích sází v kurzu 2,94:1

Okrouhlicky míří za fantastickou výhrou 829 987 Kč!Ranaře s přezdívkou okrouhlicky největší sázkařská komunita moc dobře zná. Neuběhne týden, aby se svým kolegům nepochlubil dalším těžkotonážním nákladem. Je v první desítce top autorů v Tiket aréně, a tak každý jeho tiket vzbudí pořádný rozruch.

Aktuálně si vybral čtyři mače a fandům Sparty svým mixem rozhodně moc radosti neudělal. Dva pondělní zápasy má úspěšně za sebou a ke krásné výhře 829 987 Kč mu chybí už jen výhra Villarrealu na Letné a neprohra Bohemians v sobotním derby právě se Spartou.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.