Hlavní obsah

Startuje semifinále Ligy mistrů! Bude se tipér tajmi radovat z výhry 58 817 Kč?

První semifinálový souboj letošní Ligy mistrů je tady! Manchester City hostí Real Madrid a stejně jako před čtvrtfinále, jsou i dnes Citizens podle sázkařů jasným outsiderem! Překvapí i tentokrát?

Foto: Sport.cz

Startuje semifinále Ligy mistrů! Bude se tipér tajmi radovat z výhry 58 817 Kč?

Článek

Nejslavnější trofej klubového fotbalu je na dosah. Všem čtyřem posledním týmům už k cestě do Milána zbývá překonat jen jednoho jediného soupeře. Začínáme dnešní bitvou Manchesteru City s Realem Madrid. Největší sázkařská komunita v něm docela jasně favorizuje hostující Real, když v kurzu 2,45:1 na něj míří 67 % tipů. Citizens hraje na svém tiketu 17 % sázkařů v kurzu 2,90:1.

Real si jde pro finále a sázkař tajmi pro 58 817 Kč!

Hodně podobně to tipéři vidí i se šancemi na postup z celého dvojzápasu. Tady na Real míří hned 91 % tipů, mezi kterými je i ten i tipéra tajmi. Ten totiž minulý týden poskládal do kombíku patnáct mačů a před dnešním zápasem mu zbývá už jen jeden, u kterého nesvítí zelená fajfka. S postupem Realu si jde o krásných 58 817 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.