Hlavní obsah

Dnes budeme znát prvního finalistu Ligy mistrů! Dojde si tipér 257492 pro výhru 178 734 Kč?

Největší sázkařská komunita posílá do finále jednoznačně Bayern i přes to, že si Atlético první mač pohlídalo. Proti většině svých kolegů stojí tipér s přezdívkou 257492, který má na tiketu „ostrou dvojku“ na hosty a jde si pro famózní výhru.

Foto: Sport.cz

Dnes bude znát prvního finalistu Ligy mistrů! Dojde si tipér 257492 pro výhru 178 734 Kč?

Článek

Atlético minulý týden uhlídalo Bayern a do Bavorska si veze těsný náskok 1:0. Tentokrát už ale není důvěra sázkařů rozdělená na třetiny, jako tomu bylo v Madridu, ale s důvěrou devadesáti procent všech tipérů do zápasu naskakují domácí v kurzu 1,66:1. Jak navíc v analýze dodává maxim72 „Guardiola nechal o víkendu odpočívat většinu opor a já věřím, že v domácím prostředí Bayern utkání zvládne. Na druhou stranu má Atletiko nejlepší obranu ze všech týmů v Evropě, a tak opět neočekávám, že by padalo mnoho branek."

Proti většině svých kolegů se postavil sázkař s přezdívkou 257942. Ten totiž vzal všechny čtyři pohárové mače tohoto týdne a ve všech připsal výhru hostujícím týmům. Za vsazené dvě stovky si jde se svým odvážným tipem pro parádní výhru 178 734 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.