Hlavní obsah

Jak dopadne MS v hokeji? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Hokejové MS v Rusku je v závěru! Kdo tentokrát zvedne nad hlavu trofej pro mistra světa? Jak vidí šance semifinalistů největší sázkařská komunita? Inspirujte se od zkušených tipérů a získejte parádní bonus na vaše sázky.

Foto: Sport.cz

Jak dopadne MS v hokeji? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Jeden z hokejových svátků roku vrcholí! V Rusku finišuje jubilejní 80. mistrovství světa a největší sázkařská komunita má své favority na trofej! Prosadí se domácí Rusko s kurzem 3,1:1, silná Kanada v kurzu 2,1:1, rozjetí Finové, kterým bookmakeři nastavili kurz 4,3:1, anebo ambiciózní Američané za 18:1?

Zohornova trefa za 72 000 Kč!Jedním z nejpovedenějších tiketů dosavadního průběhu MS je určitě zásah tipéra s přezdívkou JOHNNT, který v zápase Česka se Švýcarskem přesně odhadl, že to je ten pravý moment, aby se gólově prosadila i čtvrtá lajna a poslal rovných osm tisíc na Tomáše Zohornu. Útočník českého týmu ho nezklamal a přihrál mu krásnou výhru 72 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.