Hlavní obsah

Je tady finále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky

Je tady letošní vrchol klubového fotbalu! Finále nejprestižnější fotbalové soutěže má výkop v sobotu tradičně ve 20:45 a největší komunita sázkařů má o favoritovi madridského derby jasno! Vsaďte si u Tipsportu i vy a získejte zdarma 150 Kč na vaše první sázky.

Foto: Sport.cz

Je tady finále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky

Článek

Po dvou letech je tu opět madridské derby ve finále nejprestižnější klubové soutěže. Jak dopadne? Tipéři to vidí jednoznačně. Více než dvě třetiny největší sázkařské komunity věří Realu v kurzu 2,40:1. Atlético naskočí do finále s důvěrou necelých deseti procent sázkařů a kurzem 3,10:1. Na remízu pak sází např. tipér sanny66, který v analýze dodává: „Atlético postaví před svoji bránu autobus a bude hrát na brejky, ostatně jako celou LM po skupinové fázi. Real je pak bude dobývat. Bude to jako házená."

Vyhraje sázkař jojino94 101 182 Kč?

Jedenáctý triumf v milionářské soutěži předpovídá Ronaldovi a spol. sázkař jojino94. Za více jak 21 tisíc korun poslal do hry prvenství Kanaďanů na MS v hokeji a právě úspěch královského velkoklubu. První část si už úspěšně odškrtl a napjatě vyhlíží Bílý balet. Uspěje? To by znamenalo výhru 101 182 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Získejte 150 Kč zdarma na první sázky

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.