Hlavní obsah

Je tady čtvrtfinálový šlágr! Vystřelí si tipér okrouhlický 306 600 Kč?

Jak vidí sázkaři bitvu Německa s Itálií? Dojde si díky remíze tipér s přezdívkou okrouhlicky pro úžasných 306 600 Kč? Vsaďte si na Euro u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma. Teď na vás navíc čeká i český reprezentační dres.

Foto: Sport.cz

Tipsport

Článek

Kdyby se tento mač měl tipovat před začátkem turnaje, nebylo o favoritovi nejmenších pochyb. Svěřenci Jogiho Löwa byli hlavní adepti na triumf, kdežto Italové měli být rádi za postup za skupiny. Před dnešním soubojem se pozice Němců moc nezměnila, jenže fazóna Italů ze zápasu udělala předčasné finále. No a i proto se tipér okrouhlicky připojil ke čtyřiceti procentům svých kolegů, kteří sází na remízu v kurzu 3:1. Sám známý ranař pak poslal remízu na svůj tiket, na kterém si uhání pro výhru 306 600 Kč!

Italové míří za titulem!

Už dříve jsme vám představili tipéra s přezdívkou kunderak1, který před turnajem v analýze posílal Italy za titulem. Průběh turnaje mu zatím rozhodně spíš dává za pravdu, a tak není divu, že před dnešní bitvou v analýze píše: „Italové se nikam hnát nebudou a spolehlivá obrana je jako vždy podrží, aby se pak stalo to, co mají nejraději - dají první branku. A pokud se tak stane, tak to Němci už v základní hrací době neotočí."

Oblečte se do reprezentačního dresu

U Tipsportu máte aktuálně možnost získat krásný reprezentační dres! Není to vůbec složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Získejte dres i 150 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.