Hlavní obsah

Bitva dvou favoritů je tady! Tipér toskansko si jde pro 24 500 Kč!

Jak vidí sázkaři bitvu Němců s Francií? Kdo z favoritů projde až do finále? Vsaďte si na Euro u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma. Teď na vás navíc čeká i český reprezentační dres.

Foto: Sport.cz

Bitva dvou favoritů je tady! Tipér toskansko si jde pro 24 500 Kč!

Článek

Souboj dvou největších favoritů je tady! Němci i domácí Francouzi byli od začátku turnaje na špici sázkařské důvěry, pokud jde o celkový triumf na letošním Euru. Teď se potkávají v semifinále a rozložení sázek tomu odpovídá. Hned 60 % sázkařů totiž sází na remízu v normální hrací době s kurzem 3:1. Po dvaceti procentech je pak důvěra rozložena mezi výhru Němců i Francouzů.

Uvidíme gólovou remízu!

Ať už do finále největší komunita sázkařů posílá Němce, jako tipér toskansko, který si jde pro 24 500 Kč, nebo Francii, tak na jednom se většina shoduje. I tentokrát budou padat góly. Tipér kost to ve své analýze potvrzuje: „Zápas začne opatrněji, ale po prvním gólu se obraz hry úplně změní. Jeden tým bude na pokraji vyřazení a musí dát všechny síly do vyrovnání a tím pootevřít obranu."

Oblečte se do reprezentačního dresu

U Tipsportu máte aktuálně možnost získat krásný reprezentační dres! Není to vůbec složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Získejte dres i 150 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.