Hlavní obsah

Finále Portugalsko - Francie je tady! Vystřelí si tipér jurajblaha 40 000 Kč?

Jak vidí sázkaři finále Eura 2016? Dojde si pro trofej Portugalsko, nebo domácí Francie? Vsaďte si na Euro u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma. Teď na vás navíc čeká i český reprezentační dres.

Foto: Sport.cz

Finále Portugalsko - Francie je tady! Vystřelí si tipér jurajblaha 40 000 Kč?

Článek

Vrchol šampionátu je tady! Čeká nás bitva dvou nejlepších týmů letošního Eura! Portugalsko vs. Francie. Překvapení proti domácímu favoritovi. Tipéři po semifinálovém výkonu jednoznačně favorizují Francii, které v kurzu 2:1 věří 83 procent sázkařů. Dvanáct procent pak věří, že svou jízdu dotáhnou až na vrchol Portugalci v kurzu 4,55:1.

Euro vyhraje našlápnutá Francie!

Triumf Francie má na tiketu i tipér s přezdívkou jurajblaha, který na výhru domácích kohoutů naložil rovných 10 000 Kč! Správnost tipu mu potvrzuje i jeho kolega s přezdívkou VolcomCze, který ve své analýze píše: „Francie už bude po porážce Německa v základní hrací době dostatečně rozjetá na to, aby na domácím šampionátu porazili Portugalsko bez problémů."

Oblečte se do reprezentačního dresu

U Tipsportu máte aktuálně možnost získat krásný reprezentační dres! Není to vůbec složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Získejte dres i 150 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.