Hlavní obsah

Ženy uspokojují své erotické sny na internetu!

Aktuální anketa „Sex v Čechách “ od www.thecasuallounge.cz ukázala zajímavé věci: Když mají české ženy doma málo sexu, hledají ho na internetu.

Foto: Sport.cz

Obrázek není k dispozici

Článek

Karolína z Ostravy říká, že se již často pokoušela s manželem vyzkoušet nové erotické hrátky. Ale chyběla ona otevřenost vyzkoušet něco nového. Karolína se přihlásila na www.thecasualcounge.cz kde hledala milence, aby změnila své erotické sny ve skutečnost. Říká, že za krátkou dobu měla velmi vzrušující kontakty a i nadále se s nimi schází.

Registrovat zdarma na www.thecasuallounge.cz

Také Jana z Brna má podobné zkušenosti s thecasuallounge.cz. Má speciální touhu po onom pocitu „jako poprvé". Touží po „cizí" kůži, vzájemně se svlékat očima při večeři a potom se zcela oddat vášni.

Tak jako Karolína a Jana to má spousta českých žen. Zajímavé: Aktuální anketa ukazuje, že stále více žen jde do ofenzívy a anonymně a diskrétně si zakládají profil na jedné z vedoucích casual dating stránkách www.thecasuallounge.cz. Takto si mohou bez ostychu prožít své erotické sny a vzít svou touhu po sexu do vlastních rukou.

Uživatelky jsou spokojené: „Na www.thecasuallounge.cz se můžu nezávazně vyřádit se spoustou otevřených mužů", vypráví nadšeně 46letá Martina z Prahy.

Tento rok bylo mimochodem na TheCasualLounge.cz registrováno výrazně více žen než mužů. Podíl činí více než 65 procent žen, které komunikují s muži a chtějí zkusit nezávazné randění. Jsou to ženy, které vědí, co chtějí: erotická dobrodružství bez závazků. Proto je také míra úspěšnosti pro muže u the casual lounge tak extrémně vysoká a tomu odpovídající i vysoká míra spokojenosti u žen!

Další informace a bezplatné přihlášení na: www.TheCasualLounge.cz

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.