Hlavní obsah

Vsaďte si v Tipsportu na medaile českých sportovců!

Jak vidí největší komunita sázkařů šance českých sportovců? Na koho tipéři nejvíc sází a komu na tiketech přihrávají cenný kov? Podívejte se na tipy a tikety zkušených sázkařů.

Foto: Sport.cz

Vsaďte si v Tipsportu na medaile českých sportovců!

Článek

Po triumfu Lukáše Krpálka, stříbru Josefa Dostála a šesti bronzových zářezech Barbory Špotákové, Ondřeje Synka, Jiřího Prskavce, Petry Kvitové, ženského a smíšeného deblu nám zbývá pár žhavých želízek v ohni i na závěrečný víkend.

Jaroslav Kulhavý – cyklistika – cross countryTipér Gooner007 ve svém článku píše: V málokterém olympijském sportu se tak výrazně odděluje zrno od plev jako právě v cross country. S příchodem kterékoliv velké akce se v podstatě skloňují jen tři jména. Schurter, Kulhavý a Absalon jsou absolutní špičkou ve svém oboru a budou opět patřit k největším aspirantům na cenné kovy. Českého obhájce zlata posílají bookmakeři do boje v kurzu 6,50:1 na zlato.

Český čtyřkajak – rychlostní kanoistika – 1000mDalší medaili z Londýna obhajuje český čtyřkajak, jehož ambice ve své analýze rozebral tipér s přezdívkou RomanWin. „Náš čtyřkajak už pár let patří do světové špičky a dokazuje to jak medailemi z MS nebo úspěchy ve světových pohárech. Naši obhajují bronz z Londýna a letos mají minimálně stejnou formu. Ne-li lepší, když člen posádky Josef Dostál právě vybojoval stříbro v kategorii K1".

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.