Hlavní obsah

3. ročník Prague Harley Days již první zářijový víkend

Letošní léto vyvrcholí v Praze silnými stroji, burácejícími motory, vůní benzínu a hlavně zábavou pro celou rodinu. Dne 2. až 4. září prožije holešovické Výstaviště v duchu Harley-Davidson - na programu je totiž 3. ročník Prague Harley Days!

Foto: Sport.cz

Prague Harley Days – spanilá jízda po nábřeží

Článek

Akce se ponese opět ve stylu zábavy pro celou rodinu, výstavy motocyklů, večerního programu, koncertů, Mattel Family zóny, galavečeru thajského boxu, zkušebních jízd na H-D zdarma, kaskadérské show a především proslulé spanilé jízdy centrem Prahy. Letos dokonce s exkluzivní zastávkou na Staroměstském náměstí, které v jeden moment obsadí dokonce 1 500 motocyklů H-D.

Skvělou možnost vyzkoušet si jízdu na strojích Harley-Davidson zdarma nabídne Demo Truck – kamión plný motocyklů aktuální modelové řady. Zájemci si budou moci po všechny tři dny vybrat z 23 motocyklů značky a poznat osobitý styl a jízdní vlastnosti strojů H-D, i to, který jim sedne nejvíce.

Za zmínku stojí i kaskadérská show, kterou ocení všichni milovníci adrenalinové zábavy, kdy budou mít jedinečnou šanci seznámit se s možnosti a hranicemi, kam až lze s motocyklem zajít a co vše je možné na něm předvést.

Vstupenky lze zakoupit na zde, za 300 Kč na všechny 3 dny. Vstupné platí jen muži.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.