Hlavní obsah

Světový pohár se blíží! Sledujte přípravu s Ruskem živě na TV Tipsport!

Hokejový vrchol roku se blíží! Světový pohár je tady za pár dní a české hvězdy otestují svou formu proti našlápnutým Rusům. Oba přípravné mače sledujte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Světový pohár se blíží! Sledujte přípravu s Ruskem živě na TV Tipsport!

Článek

Ovečkin, Malkin, Panarin, Tarasenko. Před největší hokejovou událostí roku svedou čeští reprezentanti dvě bitvy s ruskými hvězdami. Povede se svěřencům kouče Jandače vyzrát na sbornou? Největší komunita sázkařů tomu příliš nevěří, když přes 90 % tipů míří na Rusy v kurzu 1,51:1.

Sledujte světové hvězdy živě na TV Tipsport!

Vůbec nejsázenějším tipem je pak ale sázka na to, že oba týmy dají 2 a více branek v kurzu 1,67:1. Proti většině svých kolegů se pak na svém kombíku vypravil tipér a přezdívkou Roman26. Ten se totiž nebál zahrát si přesné skóre zápasu a přisoudil Plekancovi a spol. výhru 4:1! Pokud mu jeho tipy vyjdou, může se radovat z krásných 40 160 Kč.

Protože vás na TV Tipsport čeká kompletní nálož přímých přenosů z hvězdného Světového poháru, je potřeba se na vrcholnou hokejovou akci roku pořádně připravit. Proto si vychutnejte živě také všechny přípravné mače, včetně obou českých!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.