Hlavní obsah

Výhra 127 700 Kč? Tipér s přezdívkou 954494 má recept na start Ligy mistrů!

Startuje nejslavnější fotbalová soutěž na světě a největší komunita tipérů má nabito ostrými! Urve Arsenal body proti PSG? Překvapí Rostov v Mnichově? Podívejte se na nejpovedenější tipy zkušených sázkařů.

Foto: Sport.cz

Výhra 127 700 Kč? Tipér s přezdívkou 954494 má recept na start Ligy mistrů!

Článek

Je to tady. V úterý večer se konečně rozezní nejoblíbenější hymna všech fotbalových fandů a na trávník vyběhnou ti nejlepší z nejlepších! Největší komunita sázkařů už si brousí zuby na souboje v Lize mistrů. Naloženo má na první den i tipér s přezdívkou 954494, který věří, že Atlético si poradí s domácím PSV, PSG neselže proti Arsenalu a Benfica doma přehraje turecký Besiktas. Celkem si tak jde pro parádní výhru 127 700 Kč.

Jak ale ve své analýze vysvětluje tipér sanyy66, tým PSG letos rozhodně nebude tak silný jako v minulých letech. „V tomto utkání bude mít Arsenal navrch, i když hraje venku. Kanonýři jsou hladoví po úspěších a postup ze skupiny je formalitou."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.