Hlavní obsah

Blafák v nájezdech za 63 723 Kč! Claude Giroux vystřelil tipérovi vasa1006 parádní výhru!

Claude Giroux rozhodl čtvrteční zápas proti Islanders až v nájezdech a zachránil tím výhru sázkaře vasa1006! Je to díky novince ve vyhodnocování tiketů největší komunity sázkařů, která střelce uznává i po rozhodujících nájezdech.

Foto: Sport.cz

Blafák v nájezdech za 63 723 Kč! Claude Giroux vystřelil tipérovi vasa1006 parádní výhru!

Článek

Tipér vasa1006 předvedl ve čtvrtek parádní střelecký koncert. Na tiket poslal šest hvězdných kanonýrů, podpořil je šesti stovkami a mohl sledovat, jak mu jeden za druhým posílají tiket k výhře. Hladká jízda se ale zasekla v New Yorku, kde domácí ostrované dotáhli zápas s Philadelphií až do nájezdů, aniž by se prosadil hostující kapitán Claude Giroux.

Kapitánova klička za 63 tisíc!Tipér vasa1006 mohl ale díky novince Tipsportu ještě stále živit naději. Nově jsou totiž sázky na střelce vyhodnocované až po samostatných nájezdech. Stačilo tedy, aby Claude Giroux proměnil rozhodující nájezd. Kanadský kapitán nezaváhal, parádním blafákem pokořil Jaroslava Haláka a vystřelil tipérovi s přezdívkou vasa1006 krásných 63 723 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.