Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne probíhá 105. ročník Australian Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Napínavé bitvy o titul na prvním Grand Slamu jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Mezi muži opět tipéři sázejí na hrající legendu, Rogera Federera v kurzu 17:1, ale pozadu není ani jednoznačný favorit všech posledních Grand Slamů, Novak Djokovič, s kurzem 2,35:1.

Zopakuje Karolína Plíšková US Open?V ženské části se pak obrovské důvěře těší česká jednička a aktuálně pátá hráčka světa, Karolína Plíšková. Přes šedesát procent tipérů využilo kurzu 9:1 na její triumf. Oproti tomu sázkař Kubass se zaměřil na třetí hráčku světa, Agnieszku Radwaňskou, a ve své analýze jí v kurzu 20:1 posílá za titulem. Měla by tak po dvou účastech v semifinále v posledních třech letech dosáhnout až na vrchol a potvrdit skvělou formu ze Sydney.

Jak se povede českým hvězdám? Dosáhne Karolína Plíšková na vrchol? Jak se povede Tomáši Berdychovi?

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Murrayho nebo české hvězdy na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.