Hlavní obsah

Sledujte závěr Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne se blíží do finále 105. ročník Australian Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte závěr Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Vrchol prvního Grand Slamu je tady! V přímých přenosech na TV Tipsport nás čeká finálový víkend na Australian Open! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Mezi muži si už do začátku drží pozici jasného favorita Roger Federer, který půjde i do nedělního finále jako hlavní adept na triumf podle tipérů.

Čeká nás ženské retro finále!

Finálový zápas v ženské části nás pak vrátí o osm let zpátky, kdy se sestry Williamsovy naposledy utkaly o granslamový titul. Tentokrát je jasnou favoritkou Serena, která jde do boje s důvěrou tří čtvrtin tipérů a kurzem 1,18:1. Starší Venus pak věří zbývajících 25 % sázkařů s kurzem 5,40:1.

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu sledujte v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a užijte si špičkový tenis na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.