Hlavní obsah

Startuje osmifinále Ligy mistrů! Dojde si tipér blekfrog8625 pro výhru 73 332 Kč?

Je to tady! Po zimní přestávce se vrací Liga mistrů osmifinálovými souboji. Největší komunita sázkařů posílá za vítězstvím v prvním hracím dnu oba hostující týmy. Dortmund i Barcelonu.

Foto: Sport.cz

Startuje osmifinále Ligy mistrů! Dojde si tipér blekfrog8625 pro 73 332 Kč?

Článek

Po nekonečně dlouhé pauze se v úterý večer opět rozezní nejoblíbenější píseň všech fotbalových fandů. Liga mistrů otevírá brány osmifinále a otevírá je velkolepým soubojem Paris SG proti Barceloně. Francouzi sice začínají doma, ale není na světě moc týmů, které by proti Barceloně byly favoritem. Ani tentokrát to není jinak. 95 % tipérů věří hostům v kurzu 2,12:1. Jak v analýze dodává sázkař Atropin: „Oba týmy se v minulých třech letech střetly a jejich vzájemný duel pokaždé vyzněl jasně pro Barcelonu."

Vzepře se Benfica největší komunitě sázkařů?

Také ve druhém úterním mači přijíždí Borussia Dortmund do Lisabonu jako jasný favorit sázkařů proti domácí Benfice. Portugalcům totiž s kurzem 3,40:1 věří pouhých pět procent tipérů. Je mezi nimi i blekfrog8625, který má na tiketu neprohru domácích a jde si pro výhru 73 332 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.