Hlavní obsah

Hladký postup Realu do čtvrtfinále? Tipér Jointik si jde pro 95 100 Kč!

Po včerejším osmifinálovém startu nás čekají další dvě sázkařské lahůdky. Podle tipérů to tentokrát bude suverénní koncert domácích a favorizují Real Madrid i Bayern Mnichov. Dojde si tipér Jointik s postupem Realu pro 95 100 Kč?

Foto: Sport.cz

Hladký postup Realu do čtvrtfinále? Tipér Jointik si jde pro 95 100 Kč!

Článek

Dnes se rozehrají dva ostře sledované souboje. V prvním se potkají už tradiční soupeři v osmifinále Ligy mistrů, Bayern s Arsenalem. Tým kolem Petra Čecha jde do dvojzápasu jako poměrně výrazný outsider, když jeho postupu přes Bayern věří pouze dvě procenta tipérů v kurzu 3,15:1. Už dnes večer by podle největší komunity sázkařů měli svěřenci kouče Ancelottiho udělat zásadní krok za třemi body, když 95 % tipů míří právě na domácí s kurzem 1,50:1.

Odstartuje Real cestu za výhrou 95 100 Kč?

Ve druhém mači pak přivítá Real Madrid italskou Neapol a ani tady není mezi sázkaři pochyb o tom, kdo půjde do čtvrtfinále. Bílý balet startuje za postupem v kurzu 1,20:1, který využil, stejně jako drtivá většina jeho kolegů, i tipér Jointik, a odstartuje tak svou jízdu za výhrou 95 100 korun.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.