Hlavní obsah

Dnes večer to na výhru Sparty nevypadá, tuší tipér stumby a jde si pro výhru 159 800 Kč

Jediný český zástupce v jarní části evropských pohárů jde do boje! Podaří se Spartě překvapit většinu tipérů a uhrát v Rusku slibný výsledek do odvety? Největší komunita sázkařů tomu tentokrát moc nevěří.

Foto: Sport.cz

Dnes večer to na výhru Sparty nevypadá, tuší tipér stumby a jde si pro výhru 159 800 Kč.

Článek

Po dvou úžasných fotbalových večerech s Ligou mistrů přichází na řadu i jarní fáze Evropské ligy, kde má český fotbal svého jediného zástupce. Pražská Sparta chce navázat na triumfální jízdu z loňské sezóny, která skončila až ve čtvrtfinále. Na startu její jízdy jí čeká nepříjemný FK Rostov. Aktuálně sedmý tým ruské Premier ligy si ze skupinové fáze přináší jedinou výhru, ale je to rovnou cenný skalp Bayernu.

Přihrají handicapy tipérovi výhru 159 800 Kč?Do večerního mače jdou tak jako jasní favorité sázkařů i bookmakerů domácí hráči Rostova. Těm s kurzem 1,92:1 věří plných 80 % borců největší komunity sázkařů. Na partu kouče Požára sází dalších 17 % tipérů v kurzu 4,65:1. S většinou svých kolegů se pak shoduje i tipér s přezdívkou stumby. Ten věří Rostovu i s handicapem 0:1. Dokonce s handicapem 0:2 pak přidal na tiket bitvu Manchesteru United se St. Etienne a celkem si tak jde pro 159 800 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.