Hlavní obsah

Liškám skončí jejich pohádka v Lize mistrů, věští tipér maxa a jde si pro 83 037 Kč!

Praha

Dnes večer naskočí do osmifinále poslední čtyři týmy. Juve čeká nepříjemná bitva v Portu a Leicester začne své první osmifinále v historii na hřišti Sevilly. Podle největší komunity sázkařů se bude radovat Juventus a Sevilla.

Foto: Sport.cz

Liškám skončí jejich pohádka v Lize mistrů, věští tipér s přezdívkou maxa a jde si pro 83 037 Kč!

Článek

V prvním dnešním zápase se potká FC Porto s Juventusem, a i když to na Estádio do Dragão nebývá nic jednoduchého, největší komunita sázkařů hraje jednoznačně triumf bianconerri. Stará dáma naskočí do osmifinále s důvěrou 70 % tipérů v kurzu 2,23:1. Jak v analýze dodává tipér Kuba7cz, „Juventus vládne Italské lize s velkým náskokem a v posledních zápasech předvedl skvělé výkony, takže lze očekávat herní pohodu v jeho projevu."

Sevilla utne zázrak Leicestru hned na začátku!

V dalším mači úvodního kola osmifinále se pak potká vítěz posledních tří ročníků Evropské ligy a úřadující mistr Premier League. Jejich aktuální forma vypadá tak, že Sevilla v domácí lize prohání Real s Bacelonou a lišky mají plné ruce práce, aby se vůbec udržely v Premier League. Není se co divit, že domácí jdou do mače v kurzu 1,36:1 jako drtivý favorit. Na svém slibně rozjetém tiketu pak má jejich postup i tipér s přezdívkou maxa, který si jde pro výhru 83 037 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.