Hlavní obsah

Karolína Plíšková hraje semifinále French Open! Sledujte její zápas živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Karolína Plíšková je v semifinále French Open! Česká hvězda se dnes od 16:30 utká se Simonou Halepovou a vy můžete bitvu o finále sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Karolína Plíšková hraje semifinále French Open! Sledujte její zápas živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Ve čtvrtek od 16:30 čeká na TV Tipsport českou hvězdu druhé grandslamové semifinále v životě! Tenisoví experti jí už několikrát na turnaji odepisovali, ale teď Karolína stojí proti světové jedničce, Simoně Halepové, v bitvě o antukové finále.

Jak to vidí tipéři? Bude to vyrovnaná bitva! 47 % tipů totiž míří na světovou jedničku v kurzu 1,28, ale hned 53 % sázkařů věří, že Karlína dotáhne překvapení do konce v kurzu 4:1. Na triumf Simony Halepové pak sází i tipér s přezdívkou jarkaw. Ten už inspiroval v Tiket aréně přes padesát hráčů a jde si pro výhru 114 300 Kč. Sledujte Karolínu v semifinále živě a vsaďte si!

Vsaďte si a sledujte French Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Wawrinku, Nadala nebo české hvězdy na French Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.