Hlavní obsah

Lavi si zahraje za Vyšehrad! Sledujte jeho zápas živě na webu Chance!

Lavi v sobotu naskočí do zápasu ČFL Slavoj Vyšehrad – LOKO Vltavín a vy můžete být u toho. Buď na streamu Chance, nebo přímo na stadiónu!

Foto: Sport.cz

Lavi si zahraje za Vyšehrad! Sledujte jeho zápas živě na webu Chance!

Článek

Ze Sparty rovnou do Slavoje Vyšehrad. Fotbalový zázrak Julius „Lavi" Lavický se konečně objeví na trávníku v barvách Vyšehradu a vy můžete být při tom! Lavi přeruší individuál, aby svým spoluhráčům pomohl už tuto sobotu v derby pražských V proti LOKO Vltavín. Vyhecovaný mač ČFL můžete sledovat v přímém přenosu na webu Chance od 10:15!

Pokud se ale budete chtít potkat s legendárním JL10, bývalým reprezentantem a hvězdou seriálu Vyšehrad naživo, přijďte rovnou na stadión Slavoje Vyšehrad. Když totiž dorazíte s tiketem ať už v mobilu, nebo z pobočky, kde bude vsazený tento zápas aspoň za padesát korun, získáte nejen vstup na stadión, ale i pivo zadarmo! Navíc vás čeká autogramiáda a tombola o parádní ceny.

Lavi dá gól? Vsaďte si v kurzu 2,8:1

Nelenili ani bookmakeři a kromě sázky na výsledek mače si můžete tiket okořenit i tipem, jestli dá Lavi gól. Jeho trefa do sítě Vltavínu má hodnotu 2,8:1. Rovnou pětistovku na jeho zásah poslal do hry borec s přezdívkou redisman. V analýze dodává: „Vltavín nejspíš vyhraje, ale pravděpodobně uvidíme velký počet branek a jednou by se "Lavi" mohl prosadit!"

Získejte dvě kila zadarmo!

Založte si TADY účet u Chance a získejte 200 korun zadarmo na vaše první sázky a vstupní bonus 2 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.