Hlavní obsah

Sparta se o postup ještě porve, věří tipéři a k postupu posílají i Mladou Boleslav!

Praha

Liga mistrů je za námi a další dva čeští zástupci se jdou porvat o postup i v Evropské lize. Mladá Boleslav má k postupu našlápnuto skvěle, ale Spartu čeká ještě kus práce proti Bělehradu.

Foto: Sport.cz

TipSport.cz

Článek

Mladá Boleslav se v Evropské lize výborně rozjíždí, když po dvou výhrách nad Shamrockem dokázala doma porazit i albánskou Skënderbeu Korça. Po výsledku 2:1 věří Středočechům před odvetou v Albánii přes 90 % tipérů v kurzu 1,27:1. Dokáže ale Mladá Boleslav kromě postupu ukořistit i čtvrtou výhru v řadě? Je o tom přesvědčeno hned 50 % tipujících s kurzem 2,70:1.

Zachrání Sparta sezónu v Evropě?

V daleko horší pozici bude ve čtvrtek večer na Letné Sparta. Ta si totiž přivezla z Bělehradu prohru 0:2, a musí tak dát aspoň tři góly. Proto se to v největší komunitě sázkařů hemží tipy na výhru letenských v handicapu. Jak v analýze potvrzuje tipér s přezdívkou VysokeTatry: „Hráčská kvalita je na straně Sparty. Určitě bude hrát Rosický, bude vyprodáno, takže očekávám výhru domácích. Jestli to ovšem bude stačit k postupu, to nevím." Výhru Sparty má na tiketu 65 % sázkařů v kurzu 1,90:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.