Hlavní obsah

Naděje stále žije. Tipér 264616 naložil na postup Slavie do Ligy mistrů 10 000 Kč!

Teď už jde o všechno! Slavia musí po prohře 0:2 zabrat a na APOEL vletět. Drtivá většina tipérů sází na výhru sešívaných a tipér 264616 se nebál naložit 10 000 korun i na jejich postup do Ligy mistrů.

Foto: Sport.cz

Naděje stále žije. Tipér 264616 naložil na postup Slavie do Ligy mistrů 10 000 Kč!

Článek

Nejdůležitější zápas slávistické sezóny je tady! Z Kypru si Šilhavého družina odvezla hodně nepříjemnou porážku 0:2 a v Edenu tak bude muset od začátku pořádně makat, aby se přiblížila postupu. O tom, že by sešívaní měli vyhrát, sázkaři nepochybují. 95 % tipů míří na výhru domácích v kurzu 1,62:1. Ještě dál pak jde tipér cejcha, který je přesvědčený, že Slavia dá aspoň dva góly hned v prvním poločase. V analýze pak vysvětluje: „Pro tuto sázku by samozřejmě bylo ideální, kdyby SKS dali rychlý gól. No a kdyby APOEL brzy vyrovnal, to by znamenalo, že Slávisté by potřebovali k postupu 4 góly a to věřím, že by 2 z nich do poločasu dali."

Postup Slavie? Ve vzduchu visí výhra 132 300 Kč!

Naděje umírá poslední, tohle heslo přenesl na tiket sázkař s přezdívkou 264616. Ten totiž i po sobotní remíze Slavie v Ďolíčku naložil na postup posledního českého zástupce v Lize mistrů rovných 10 000 Kč. Jak sám v analýze poznamenává, není fanouškem Slavie, ale „to co předváděl APOEL v prvním zápase až na ty dva šťastné góly bylo katastrofální a s tímto výkonem dostanou na Slavii hodně naložíno." Jde si pro výhru 132 300 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.