Hlavní obsah

Plzeň přejede Larnaku i na Kypru! Tipér casa1 to vidí jasně a míří na výhru 80 000 Kč!

Udrží Plzeň skvěle rozjetý souboj o Evropskou ligu? Největší komunita sázkařů sice v dnešním zápase favorizuje domácí, ale zároveň by Plzeň měla udržet slibný náskok. Na přesný výsledek si pak troufl tipér s přezdívkou casa1.

Foto: Sport.cz

Plzeň přejede Larnaku i na Kypru! Tipér casa1 to vidí jasně a míří na výhru 80 000 Kč!

Článek

Viktoria Plzeň využila hned první příležitost, aby odčinila blamáž, kterou zažila doma ve třetím předkole Ligy mistrů. Tentokrát zvládla roli favorita a po výsledku 3:1 nastoupí dnes večer v Larnace jako jasný adept na postup proti domácímu AEK. Kypřanům v odvetě sázkaři docela věří, 56 % jich má na tiketu výhru domácích v kurzu 2,20:1.

Tentokrát to Plzeň zvládne, tuší tipéři!

Jenže postup pro domácí visí hodně vysoko a jak v analýze dodává tipér stenli3377 „Larnaca doma hrát umí (porazila Dinamo Minsk i Corrk City) a proto věřím, že i dnes by mohla Plzeň porazit. Plzeň ale tu potřebnou branku určitě vstřelí, a tak ji ani případná porážka 2:1 nemusí mrzet"

S výsledkem se pak moc nerozpakoval ani tipér s přezdívkou casa1. Ten jednoduše poslal do hry tip na přesný výsledek 2:4 a míří na krásných 80 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.