Hlavní obsah

Sledujte US Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Praha

Poslední tenisový vrchol roku je v plném proudu! V New Yorku probíhá 137. ročník US Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte US Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Napínavé bitvy o čtvrtý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Kam letos Roger Federer nastoupí, tam patří mezi největší favority. Tentokrát je jeho pozice ještě posílená o neúčast Djokoviče a Wawrinky, a tak mu v kurzu 2,90:1 věří plných 70 % sázejících. Ze spodní části pavouka pak sázkaři nejvíc věří Samu Querryemu, jenže celkově to není ani jedno procento tipérů.

Uvidíme mezi ženami překvapení?

Ženský pavouk měl letos trochu nezvykle jednu výraznou favoritku, kterou ale v osmifinále vyprovodila Petra Kvitová. Do závěrečného týdne tak s největším počtem tiketů, které nesou její jméno, vstoupila Karolína Plíšková v kurzu 4,75:1. Skvěle se letos na hardu předvedla i Madison Keysová, kterou si v kurzu 9,5:1 zahrál tipér HanqedMan, který tak míří na výhru 57 000 Kč a v analýze doplňuje, že „světová patnáctka dokazuje svou kvalitu a ukazuje nám, že s ní budeme muset počítat.

Vsaďte si a sledujte US Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Zvereva nebo české hvězdy na US Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.