Hlavní obsah

Gól z půlky hřiště přihrál tipérovi s přezdívkou mirekmim výhru 530 400 Kč!

To byl sázkařský koncert! Borci z největší komunity sázkařů naplno využili poslední zápasy před startem základních skupin evropských pohárů a kasírovali jak v Lize mistrů, tak ve čtvrteční Evropské lize.

Foto: Sport.cz

Gól z půlky hřiště přihrál tipérovi s přezdívkou mirekmim výhru 530 400 Kč!

Článek

Nejprve se podíváme na skvěle zvládnutý čtvrteční večer, který prožil tipér s přezdívkou mirekmim. Ten se totiž nebál poslat mamutí náklad 170 00 Kč na neprohru Plzně na Kypru, Evertonu ve Splitu a výhru AC Milán proti makendonské Shkendiji. AC Milán si „povinnou" výhru 1:0 připsal, oba další favorité pak ve svých zápasech uhráli aspoň potřebnou remízu. Hlavně v případě Evertonu to pak hodně okořenil Gylfi Sigurdsson, když zápas vyrovnal pouhých šest vteřin po startu druhého poločasu střelou z půlky hřiště. Byla to tak symbolická třešnička na dortu, který má pro tipéra s přezdívkou mirekmim hodnotu 530 400 Kč.

Liga mistrů vynesla 55 tisíc za padesátikorunu

Famózně zvládl evropské poháry i jeho kolega, tipér loki000. Ten totiž poslal ve středu do hry tiket, kde měl celkem deset zápasů, včetně pěti tipů na play off Ligy mistrů. Odhadl přestřelku v Liverpoolu, neúspěch Slavie i výhru Sportingu v Bukurešti. Za 52 korun si tak došel pro skvělou výhru 55 768 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.