Hlavní obsah

Liga mistrů startuje bitvou Barcelona – Juventus! Vystřelí si tipér 264616 výhru 316 520 Kč?

Aktualizováno

Liga mistrů je zpátky! Nejlepší evropský fotbal se vrací v královském stylu. Hned v první hrací den se potká Barca s Juventusem a tipéři jednoznačně favorizují domácí!

Foto: Sport.cz

Liga mistrů startuje bitvou Barcelona – Juventus! Vystřelí si tipér 264616 výhru 316 520 Kč?

Článek

Je to tady! Moment, na který všichni fotbaloví fandové a sázkaři čekali dlouhé týdny. V úterý večer se konečně zase rozezní naplno hymna Ligy mistrů a rovnou začínáme pěkně od podlahy. Na Nou Camp přijíždí Juventus a je tedy jasno, co bude sázkařským šlágrem večera. Na domácí sází 85 % sázkařů v kurzu 1,84:1. Nečekejme ale řádnou jednostrannou záležitost. Jak v analýze připomíná tipér cermik17, Barca sice v lize dvakrát vyhrála, ale s „týmy, které nesahají Juventusu ani po kotníky. Juve patří mezi nejlepší evropské týmy, kádr je již dlouho pohromadě a na předváděné hře je to znát." Pokud podle něj hosté prohrají, tak maximálně o jeden gól.

V Tiket aréně čeká hned první den výhra 316 520 Kč

Na koho se sází dál? Na Chelsea proti Karabachu v kurzu 1,10:1, na výhru PSG na hřišti Celticu za 1,24:1, anebo třeba na remízu Olympiakosu se Sportingem Lisabon v kurzu 3,05:1. Všechny tyhle mače má pak na tiketu tipér s přezdívkou 264616, který míří hned na úvod na skvělou výhru 316 520 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.