Hlavní obsah

Real Madrid míří za jasným triumfem a tipér MatthewTT za výhrou 98 279 Kč!

Po včerejším lahůdkovém úvodním večeru nás dnes čeká další hrací den Ligy mistrů. Ve vzduchu visí několik remízových mačů, ale i kanonáda Realu proti Apoelu.

Foto: Sport.cz

Real Madrid míří za jasným triumfem a tipér MatthewTT za výhrou 98 279 Kč!

Článek

Přemožitel Slavie v play off o Ligu mistrů, Apoel Nikosie, čeká večer hned na úvod Ligy mistrů pořádná prověrka. Na San Bernabeu ho přivítá obhájce trofeje Real Madrid. V největší komunitě sázkařů nejsou nejmenší pochybnosti o tom, že by snad Bílý balet zaváhal. V kurzu 1,04:1 posílá drtivých 99 % tipérů domácí ke třem bodům. Na tiketu jim věří i borec s přezdívkou MatthewTT, který míří na výhru 98 279 Kč!

Kdo urve body ve šlágru večera?

No a protože skupina H je pořádně nabitá, tak zápas dalších dvou týmů můžeme rovnou prohlásit za šlágr večera. Tottenham přivítá ve svém azylu ve Wembley Borussii Dortmund a podle tipérů to bude jiná káva než ve druhém zápase skupiny. Tady míří na domácí polovina tipů v kurzu 2,32:1, další čtvrtina tipérů má na tiketu triumf BVB a zbývající čtvrtina pak sází na remízu v kurzu 3,51:1. Velmi lakonicky pak zahájil svou analýzu borec s přezdívkou Torrz27: „Tak tady si nedokážu představit, že na konci zápasu by měla u některého týmu svítit na výsledkové tabuli nula."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.