Hlavní obsah

Sledujte derby Slavia – Sparta živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Nejvyhecovanější zápas podzimu je tady! Souboj o krále Prahy se odehraje v neděli od 18:00 ve vršovickém Edenu a vy můžete přímý přenos sledovat živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Sledujte derby Slavia – Sparta živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Nezáleží na tom, jestli jeden hraje o titul a druhý o sestup. Derby nezná favorita! V neděli nás v Edenu čeká už 288. bitva pražských S. Opět jde do zápasu jako favorit domácí Slavia. V kurzu 2,15:1 jí věří 60 % tipérů.

Chytne se Sparta ve šlágru podzimu?

Sparta, ta má se startem nové sezóny naopak velké starosti. Vypadnutí z Evropské ligy, prohra v Brně, remíza s Bohemkou. Letenští mají nejlepší možnost ukázat, že jsou na vzestupu, právě v derby. Pětina tipérů hraje výhru Sparty s kurzem 3,47:1.

Do statistik se pak ponořil tipér s přezdívkou 5080. Ten sází na to, že nepadne gól na obou stranách a v analýze dodává: „Týmy se velmi dobře znají, těžko se něčím překvapí. Navíc na tom teď nejsou směrem dopředu nějak extra dobře. V posledních deseti derby pak nepadl gól na obou stranách hned šestkrát!"

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.