Hlavní obsah

Těsný obrat ve švédské lize zachránil tipérovi s přezdívkou mikula67 výhru 434 137 Kč

Praha

Jeden učebnicový start švédské hokejové liga a hned dvě krásné trefy v Tiket aréně. Podívejte se na skvěle rozjetou hokejovou sezónu na tiketech největší komunity sázkařů.

Foto: Sport.cz

Tipsport

Článek

To byl start! Ve Švédsku začala v úterý nová hokejová sezóna a naprosto famózním způsobem jí zahájil i tipér s přezdívkou mikula67. Ten si políčil na zápas Karlskrona – Skelleftea, kde se nebál naložit závratných 208 720 Kč na výhru hostů. Skelleftea ale dostala gól do šatny v první třetině a mikula67 si tak asi zápas užil víc, než chtěl, protože pak hosté měli co dělat, aby ve třetí třetině nakonec zápas otočili a vystřelili šťastnému tipérovi parádní výhru 434 137 Kč.

Hokejové úterý s krásnou výhrou 61 554 Kč

Tuhle švédskou detektivku pak měl na tiketu i jeho kolega s přezdívkou stores7. Ten si do svého kombíku přidal ještě tři další hokejové mače a celkově odstartoval ledovou sezónu výhrou 61 554 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.