Hlavní obsah

Osmé kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si

Vytáhne se Zlín proti Slavii? Padne letos poprvé Plzeň? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Tipsport

Článek

V osmém kole bude Zlín pokračovat v pořádně náročné sérii, když po pondělní porážce v Plzni přivítá doma Slavii. Sešívaní se začínají rozjíždět a v sobotu jim ve Zlíně věří plných 95 % tipérů v kurzu 2,15:1. V analýze pak předpovídá průběh zápasu sázkař s přezdívkou 5080, který tipuje 0-2 vstřelené góly: „Důsledná defenziva s možností přejít do rychlého protiútoku. Přeci jen Slavia je daleko kvalitnější tým a Zlín rozhodně nenastoupí s tím, že bude hrát otevřenou partii."

Prodlouží Plzeň vítěznou šňůru? Tipér jirka43210 míří na výhru 131 100 Kč!

Druhý tahák víkendu bude na TV Tipsport určitě zápas Plzně v Mladé Boleslavi. Středočeši se totiž pomalu dostávají z krize začátku sezóny a mají podle bookmakerů šanci překvapivě urvat body proti zatím suverénní Plzni. Kurzy na oba soupeře jsou totiž poměrně vyrovnané, ale důvěra sázkařů nikoliv. Plných devadesát procent jich totiž sází na Viktorii v kurzu 2,57:1. Aspoň jeden gól pak Plzni přisoudil tipér jirka43210, který tak míří na výhru 131 100 Kč.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.