Hlavní obsah

Urve tipér minera v Lize mistrů famózní výhru 1 025 500 Kč?

Kdo ovládne úterní šlágr BVB – Real? Připíše si tipér minera milionovou výhru? Je tady Liga mistrů a největší komunita sázkařů má políčeno nejen na šlágr v Dortmundu!

Foto: Sport.cz

Urve tipér minera v Lize mistrů famózní výhru 1 025 500 Kč?

Článek

Největším tahákem úterního programu nejlepší fotbalové soutěže světa je rozhodně souboj Borussie s Realem. BVB válcuje v lize všechny soupeře, naopak Real minulý týden vybouchl doma proti Betisu. V Signal Iduna Parku ale naskočí do zápasu i tak jako obrovský favorit sázkařů právě Real s kurzem 2,30:1 a důvěrou 85 % sázejících.

Ve vzduchu visí famózní výhra 1 025 500 Kč!Tipér s přezdívkou minera si pak sledování Ligy mistrů pořádně osolil. Naložil totiž 70 000 Kč na dvanáct mačů tohoto kola a míří na milion! U většiny soubojů potřebuje, aby se jeho tým gólově prosadil a jenom jednou neváhal použít „ostrou dvojku". K výhře je potřeba gólový zápis Monaka, Tottenhamu, Celticu, nebo třeba Liverpoolu. Zároveň ale musí právě Real vyhrát v Dortmundu. Právě tak si minera přihraje 1 025 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.