Hlavní obsah

Rozjede AS Řím střelecký koncert? Tipér doktor11 míří na výhru 50 820 Kč!

Po včerejším pořádně nabitém večeru nás i dnes čeká nálož exkluzivního fotbalu. PSG se potká s Bayernem a Atlético s Chelsea. Sázkař doktor11 ale bude sledovat hlavně bitvu Karabachu s AS Řím.

Foto: Sport.cz

Rozjede AS Řím střelecký koncert? Tipér doktor11 míří na výhru 50 820 Kč!

Článek

Sice bychom mohli s trochou nadsázky říct, že největší bitva středečního večera se odehraje mezi Cavanim a Neymarem o zahrávání přímého kopu za PSG, ale zcela vážné to bude právě souboj Pařížanů proti Bayernu, který přitáhne největší pozornost. Domácímu hvězdnému výběru dnes věří přes 90 % sázkařů v kurzu 1,95:1. Bayern pak hraje pouhých pět procent za 3,68:1.

Rozloží AS Řím Karabach? Doktor11 si jde pro 50 820 Kč!

Trochu mimo hlavní zájem asi bude zápas AS Řím v Karabachu. Ne tak ale pro tipéra s přezdívkou doktor11. Ten se totiž zaměřil právě na tento mač a věří giallorossi, že potvrdí roli obrovského favorita. Na výhru hostů v hadicapu1:0 naložil rovných 22 000 Kč. V analýze pak dodává, že pokud chce AS Řím po úvodní remíze pomýšlet na postup, musí vyhrát rozdílem třídy. Sám pak míří na výhru 50 820 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.