Hlavní obsah

Životní výhra díky outsiderům! Tipér 301194 kasíroval v Lize mistrů 3 862 000 Kč!

Jeden večer, čtyři zápasy, dva favorité, dva outsideři, monstrózní náklad a životní výhra. Podívejte se, jak se zrodila největší letošní výhra v Tiket aréně!

Foto: Sport.cz

Životní výhra díky outsiderům! Tipér 301194 kasíroval v Lize mistrů úžasných 3 862 000 Kč!

Článek

Takový tiket se často nevidí. Když někdo naloží pořádnou sumu na jednu příležitost, je to úžasné, ale pochopitelné. To, co ale v úterý předvedl tipér s přezdívkou 301194, to vyžaduje pořádné sázkařské srdce. Rozhodně totiž neskončil u jednoho zápasu, ale vkladem sto tisíc korun osolil rovnou čtyři mače Ligy mistrů!

Outsideři vystřelili skoro čtyři milióny!Rozhodně se navíc nedá říct, že by se se svým tipem držel při zdi. Kromě zápasu Tottenhamu v Nikósii to totiž nebyly žádné tutovky. Real byl sice ještě v Dortmundu favoritem, ale ani Besiktas proti Lipsku, ani Porto proti Monaku nebyly ve svých zápasech favority. Jenže životní trefa znamená i životní odhad, takže oba týmy se své roli vzepřely a v Tiket aréně tak svítí naprosto fantastická výhra 3 862 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.