Hlavní obsah

Deváté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si

Prosadí se Sparta i na Dukle? Chytne se Zlín v Ostravě? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Deváté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

V devátém kole nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže čekají všechny tři týmy ze špice tabulky poměrně snadní soupeři. První Plzeň bude plnit roli favorita proti Bohemians 1905 v kurzu 1,38:1. Sigmu čeká výlet na Vysočinu a role favorita za 2,42:1 a Slavia přivítá poslední Brno s kurzem 1,19:1.

Čtvrtou Spartu pak čeká souboj s Duklou a i Letenští by měli splnit roli jasného favorita sázkařů i bookmakerů. Na tiketu má jejich výhru dokonce v handicapu tipér makovec, který se nebál Stramaccioniho partu podpořit vkladem 7500 Kč.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.