Hlavní obsah

Zvládnou Češi závěr kvalifikace se ctí? Tipér kixo399 tomu věří a míří na výhru 341 571 Kč!

Ani jednomu ze soupeřů už o nic nejde. Kdo si připíše čestnou výhru? Největší komunita sázkařů přihrává tři body jednoznačně našim fotbalistům!

Foto: Sport.cz

Tipsport.net

Článek

Českou reprezentaci čekají na závěr dva zápasy proti relativně jednoduchým soupeřům, jenomže vzhledem k průběhu kvalifikace už nemá žádnou šanci na postup. Předposlední zápas odehraje Jarolímova družina v Ázerbájdžánu, a i když právě se svým čtvrtečním soupeřem ztratili před rokem velmi překvapivě body doma, největší komunita sázkařů jim tentokrát jednoznačně věří, když přes devadesát procent tipů míří na hosty v kurzu 1,85:1.

Vystřelí Češi výhru 341 571 Kč?

Na tiketu má český triumf v Baku i tipér s přezdívkou kixo399. Svůj tip doplnil ještě o gólový úspěch Severních Irů proti Německu nebo o gól na obou stranách v důležitém mači Skotsko – Slovensko. Míří tak na výhru 341 571 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.