Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Tipsport extraliga je v plném proudu! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Sport.cz

Článek

Obhájí Kometa titul? Jak se bude dařit hlavním konkurentům Liberci a Třinci? Je tady netrpělivě očekávaný start Tipsport extraligy a největší komunita sázkařů má o favoritech jasno! Téměř polovina tipů totiž míří na třinecké Oceláře v kurzu 5,5:1. Pozadu nezůstávají ani Kometa s Libercem. Do hry se ale skvělým úvodem dostali i Hradec za 6,5:1 a Plzeň s kurzem 9,5:1.

Tipér Herier pak poslal Kometu Brno do finále Tipsport extraligy a na svém tiketu míří na výhru 150 210 Kč.

Sledujte kompletní program prvního kola živě a v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.