Hlavní obsah

Snadná práce na závěr, tuší tipéři před zápasem se San Marinem

Za 11 let nedostali Češi doma od San Marina jediný gól a neztratili jediný bod. Neděle v Plzni nebude jiná, tuší největší komunita sázkařů!

Foto: Sport.cz

Snadná práce na závěr, tuší tipéři před zápasem se San Marinem

Článek

Je tady konec! Kvalifikace, která začala bídně, pak na chvilku vzbudila naděje fanoušků, aby je měsíc před koncem totálně zadupala do země. Čeští fotbalisté přivítají v neděli v závěrečném mači San Marino. Po čtvrteční výhře v Baku si už ale svěřenci Karla Jarolíma jdou opět jenom pro čest a body do koeficientu. O jejich výhře vůbec není pochyb. Téměř sto procent tipérů věří českým fotbalistům v jednoznačném kurzu 1.01:1.

Víkend plný překvapení za 104 204 Kč!

Proč říkáme, že Česku věří téměř sto procent? Protože je tady například tipér fra244565, který se rozhodl jít na závěr kvalifikace po překvapení, když do kombíku poslal jak výhru San Marina, tak i třeba Malty na Slovensku, či Maďarska ve Švýcarsku. Celkem míří na překvapení v hodnotě 104 204 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.