Hlavní obsah

Obhájí Charme Look triumf ve Velké Pardubické? Jak to vidí sázkaři?

Dostihový svátek roku je tady a tentokrát má na souboj dvaceti koní na nejtěžším kontinentálním dostihu políčeno i největší komunita sázkařů! Obhájí triumf loňský šampion? Jak se povede koním Josefa Váni nebo skvělým francouzským hostům?

Foto: Sport.cz

Obhájí Charme Look triumf ve Velké Pardubické?

Článek

Závod trvá necelých deset minut. Čeká na něj celá česká sportovní veřejnost. Třicet překážek a jako čtvrtý v pořadí obávaný Velký Taxis, který se skáče jenom jednou v roce. Zopakuje Charme Look suverénní jízdu z minulého roku i s novým žokejem Markem Stromským, nebo obhájí vítězství jeho loňský parťák Jan Faltejsek, který letos osedlá francouzského hnědáka Virtus d´Estruval. Právě souboj této dvojice bude ozdobou dnešního dostihového odpoledne, když devítiletému obhájci titulu věří plných 70 % sázkařů v kurzu 3,5:1 a jeho francouzskému rivalovi pak dalších patnáct procent s kurzem 4,5:1

Češi proti zahraničí, mladší proti starším!

Největší komunita sázkařů má ale políčeno i na speciality, které pro 127. Velkou Pardubickou vybrali bookmakeři. Spíše to tak vypadá na výhru osmiletého koně za 3,5:1, než desetiletého s kurzem 2,75:1. Hned čtyři koně pak posílá do boje legendární Josef Váňa a vysloužil si tak i svou vlastní sázku. Který z jeho koní skončí nejlépe? Podle tipérů to bude No Time To Lose, osmiletý loňský vítěz Ceny Vltavy s Janem Kratochvílem v sedle a s kurzem 2,8:1.

Na speciální sázku má pak políčeno i tipér honda990. Ten věří domácím odchovancům, když sází na to, že vítězný kůň bude českého chovu a míří na výhru 141 934 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.