Hlavní obsah

Triumf Kodaně ve Zlíně? Tipér Fila10 míří na výhru 552 000 Kč!

České trio se dnes pustí do dalších bitev v Evropské lize. Slavii čeká těžká bitva s Villarrealem, Zlín s Kodaní a Plzeň se vydá pro tři body do Lugana.

Foto: Sport.cz

Triumf Kodaně ve Zlíně? Tipér Fila10 míří na výhru 552 000 Kč!

Článek

Program českých týmů zahájí Plzeň, která naskočí do zápasu s Luganem jako velký favorit sázkařů. Hostům totiž věří plných 97 % tipérů v kurzu 2,01:1. V analýze to pak potvrzuje tipér s přezdívkou dizzy1: „Lugano je nejhorším týmem v lize. Aktuálně prohrálo 6 z posledních 7 zápasů a Plzeň by měla v tomto zápase v pohodě vyhrát a udělat důležitý krok k postupu."

Kodaň vykrade Zlín a přihraje tipérovi s přezdívkou Fila10 půl mega!

Od devíti hodin se pak Slavia popere s favoritem své skupiny, španělským Villarrealem. Tentokrát by se podle největší komunity sázkařů měla Slavia vrátit z výletu bez bodu, když v kurzu 1,43:1 míří 95 % tipů na žlutou ponorku.

Naprázdno by měl bodově vyjít i Zlín, který hostí Kodaň a právě dánskému mistrovi věří i borec s přezdívkou Fila10, kterého už právě jenom tento zápas dělí od výhry 552 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.