Hlavní obsah

Nasází Kodaň Zlínu aspoň dva góly? Tipér kixo399 si jde pro 227 179 Kč

Souboje o postup se rozjíždějí naplno i v Evropské lize. Zatím mají šanci všichni tři čeští zástupci. Bude tomu tak i po dnešním kole?

Foto: Sport.cz

Nasází Kodaň Zlínu aspoň dva góly? Tipér kixo399 si jde pro 227 179 Kč

Článek

Český večer odstartuje Zlín, který pojede do Kodaně obhajovat remízu ze zamlženého zápasu v Olomouci. Právě i díky výsledkům 1:1 v obou zápasech skupiny F má Zlín postup na dosah i po třech mačích. Jenže dnes je důvěra jednoznačně na straně domácích. Drtivých 99 % tipů totiž míří na Kodaň v kurzu 1,45:1. K tomu se přidává i tipér kixo399. Ten má totiž na tiketu víc než 1,5 gólu v síti Zlína a útočí na výhru 227 179 Kč.

Překvapí znovu Slavia?

Slavia bude taky obhajovat překvapivou remízu z minulého kola, ale proti bude stát aktuálně šestý tým La Ligy, Villarreal. V analýze pak tipér johnynz dodává: „Myslím si, že remíza ve Španělsku dodá hráčům Slavie potřebné sebevědomí, když si mohli ověřit, že můžou hrát i s těmi nejlepšími a na domácí půdě budou sešívaní ještě silnější. Dle mého je v jejich silách vyhrát a rozhodně neočekávám, že by si měl Villarreal z Prahy odvézt 3 body."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.