Hlavní obsah

Sledujte šlágr Plzeň - Slavia živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Vyhecovaná bitva je tady! Připíše si tipér MaroXBoss výhru 71 080 Kč? Sledujte šlágr podzimu mezi Plzní a Slavií v neděli od 18:00 na TV Tipsport a vsaďte si.

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr Plzeň - Slavia živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Souboj dvou hlavních adeptů na titul je tady! Skvěle rozjetá Viktoria Plzeň vs. Slavia Praha. Západočeši letos v lize ještě neztratili ani bod a s pouhými čtyřmi inkasovanými góly jednoznačně vévodí tabulce. Slavia je sice stíhá na druhém místě, ale z uctivého odstupu jedenácti bodů.

Možná trochu překvapivě tak v neděli není Plzeň drtivým favoritem největší komunity sázkařů. Její výhru v kurzu 2,08:1 totiž hraje přesně polovina tipérů. Naopak Slavii věří dalších 35 % s kurzem 3,82:1. Na tiketu má výhru domácích i borec s přezdívkou MaroXBoss, který míří na výhru 71 080 Kč.

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.